All for Joomla All for Webmasters
 eng mk
 

Производи од млеко и растителни масти

proizvod1-1 proizvod1-2

БАЛКАН БЕЛО
 
   Прехрамбен производ-сирење произведено од млеко и растителни масти

Пакување:
    - Во кантичка од 1 кгр. (во саламура)
    - Во кантичка од 1,8 кгр. (во саламура)
    - Во кантичка од 4 кгр.  (во саламура)
    - Во кантичка од 8 кгр.  (во саламура)
    - Вакуум пакување со просечна тежина од 0,5 кгр./парче

proizvod1-4 БАЛКАН ФЕТКО
    
Прехрамбен производ-фета сирење произведено од млеко и растителни масти

    Пакување:
    - Во кантичка од 1 кгр. (во саламура)
    - Во кантичка од 1,8 кгр. (во саламура)
    - Во кантичка од 4 кгр.  (во саламура)
    - Во кантичка од 8 кгр.  (во саламура)
   
proizvod1-5  БАЛКАН КРЕМ СО ПИПЕРКИ
    Прехрамбен производ-павлака произведена од млеко, растителни масти и пиперки
    Пакување:
    - Во кантичка од 0,800 кгр.
   
proizvod1-6  БАЛКАН ТОСТ
    Прехрамбен производ-кашкавал произведен од млеко и растителни масти
    Пакување:
    - Вакуум пакување од 2,5 кгр.
   
proizvod1-7  БАЛКАН ПИЦА
    Прехрамбен производ-кашкавал произведен од млеко и растителни масти
    Пакување:
    - Вакуум пакување од 2,5 кгр.
   
proizvod1-8 БАЛКАН КРЕМ
 
   Прехрамбен производ-павлака произведена од млеко и растителни масти

    Пакување:
    - Во кантичка од 1 кгр.
    - Во кантичка од 5 кгр.
    - Во кантичка од 10 кгр.
   
proizvod1-9 БАЛКАН ЛАЈТ
    Прехрамбен производ-урда произведена од млеко и растителни масти
    Пакување:
    - Во кантичка од 10 кгр.
    - Вакуум пакување од 5 кгр./парче
    - Вакуум пакување од 0,5 кгр./парче